Hvis du vil låse din OneDesk -konto ned for at begrænse, hvad dine brugere kan se og gøre i OneDesk, er der et par ting, du skal overveje:

Projekter – Enheden for deling

Mekanismen til at forhindre dine brugere i at se specifikke data på din konto er ligetil. Hvis du ikke vil have en bruger til at se nogle opgaver eller billetter, skal du ikke dele projektet med dem. Af denne grund dirigerer nogle OneDesk -opsætninger nye billetter til et projekt, de har udpeget, fanger alle indgående billetter, før de bliver triaged.

Hver bruger kan kun se billetter eller opgaver inden for et projekt, hvis projektet deles med dem. Derfor, for at differentiere datatilgang mellem brugere, er det simpelthen et spørgsmål om at dele dine projekter med de korrekte personer.

Hvis du er administrator, vil du heller ikke se projekter, som du ikke er medlem af, men du kan deltage i disse projekter uden at blive inviteret. Ikke-administratorer kan kun få adgang ved at blive inviteret af projektlederen for det pågældende projekt.

Kunder kan også få adgang til projekternes indhold. For at gøre dette skal du indstille de korrekte indstillinger på kundeportalen, og tilføje kunden til projektet.

Tilladelser på organisationsniveau

Ikke alle brugere skal have de samme tilladelser på din konto. Her er de adgangsrettigheder, du kan kontrollere:
Applikationsadgang : Dette styrer, hvilke applikationer der vil være synlige for brugeren. Mulighederne er:

  • Administrator (alle applikationer) : Kan alt og få adgang til alle data. Du kan have flere administratorer.
  • Alle applikationer : Ikke administrator, men kan se alle applikationer
  • Kun ansøgning om billetter : Kan se billetterne, men ikke opgaver.
  • Opgaver kun : Kan se opgaverne, men ikke billetapplikation.

Roller på projektniveau

Når et projekt er delt med en bruger, kan du også begrænse, hvad de kan gøre inden for projektet ved at give dem en projekt-rolle . Her er de:

  • Projektleder (PM) – De har fuld adgang til projekterne og kan tilføje brugere til projektet (dvs. dele projektet)
  • Projektleder (PL) – De har fuld adgang, men kan ikke dele projektet
  • Standardmedlem (SM) -De kan se alt, men kan kun ændre de elementer, der er oprettet af eller tildelt dem selv.
  • Begrænset medlem (RM) – Kan se alt inden for projektet, men kan kun kommentere emner.

Vi anbefaler, at du giver den højeste rolle, du er tryg ved. Hvis ikke, vil dine administratorer bruge tid på at give deres brugere forskellige tilladelser i forskellige projekter, når brugere støder på ting, de er forhindret i at gøre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>