August -opdateringen til OneDesk er ude og har et par nye spændende funktioner, som du har bedt om. Dette indlæg dækker en af disse funktioner: Fletning af billetter.

Fletning af billetter

Nu kan du vælge en eller flere billetter (eller en anden form for vare) og flette dem til en anden billet. Dette fungerer på følgende måde.

  1. De billetter, der skal flettes, kan lukkes, sættes til 100%og knyttes til, at billetten bliver flettet ind.
  2. Den billet, der fusioneres til, kan opdateres med: beskrivelser, vedhæftede filer, eksisterende samtaler.
  3. Nye beskeder kan indsendes til emnerne, så anmodere og brugere ved, at deres billet er blevet flettet

For at bruge denne funktion skal du vælge en eller flere billetter og vælge “Flet element (er)” i menuen med handlinger.
merge items

Du vil derefter blive præsenteret for “Merge Items” popup, hvor du kan vælge de muligheder, du gerne vil gøre brug af til din fusion.

merge item details

I Varer, der skal flettes sektion, vælger du de ændringer, du gerne vil anvende på dine valgte billetter:

  • Den nye status-tilstand
  • Den nye %fuldført
  • Uanset om du vil sende en samtale på billetterne
  • Uanset om du vil knytte disse emner til “varen, der fusioneres til”

I Varen flettes sammen sektion, vælger du målelementet og de ændringer, du gerne vil foretage i det.

  • Vælg elementet
  • Uanset om du vil kopiere vedhæftede filer og beskrivelser
  • Uanset om du gerne vil flytte eksisterende samtaler til målelementet
  • Uanset om du gerne vil sende en ny samtale om emnet.

Bemærk, at anmodere og tilhængere altid kopieres til målelementet (eller hvad ville så være pointen med fletningen?).

Nogle anbefalinger og kommentarer

  • Standardindstillingerne er gode. Jeg anbefaler, at du prøver dem, før du ændrer dem.
  • OneDesk husker, hvordan du sidst fusionerede, så hvis du foretager ændringer her, behøver du ikke at ændre det hver gang.
  • Det indsendte “Kundesvar” går ud til dine kunder og giver dem besked om, at deres billet er flettet.
  • Når du forbinder billetten, vil den blive fundet under pop -up’en “sammenkædede varer”, der findes på panelet med varedetaljer for både de emner, der fusioneres, og den vare, der fusioneres til.
  • At kopiere vedhæftede filer, beskrivelser og flytte samtaler er muligvis ikke en god beslutning for dig, da den nye fusionerede vare vil have alle tilhængere af de originale billetter. Det betyder, at du kan udsætte utilsigtede oplysninger for nogle kunder (dette kan afhænge af dine kommunikationsindstillinger).
  • Workflow -automatiseringer er deaktiveret for denne fletning. Det betyder, at standard “opdater kunder til statusændringer” ikke går ud, og dermed får kunderne ikke to e -mails.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>