Hvad er teams, og hvordan er de organiseret?

Hvis du arbejder i et team, tilbyder OneDesk en nem måde at administrere og dele projekter på blandt teammedlemmer. Selvom du kan dele projekter med enkeltpersoner, er det ofte hurtigere og mere konsekvent at dele dine projekter ved hjælp af teams.

I OneDesk kan du organisere dine brugere i ‘Teams’. Brug af teams er en fantastisk måde at administrere adgang til projekter med den mindste mængde ledelsesmæssige omkostninger. Her er alt hvad du behøver at vide om teams i OneDesk.

 

Ledelse af teams

Sådan oprettes og administreres teams.

  • Oprettelse af teams: Du kan oprette teams ved hjælp af ‘Tilføj> Team ‘fra den øverste blå bjælke.
  • Tilføjelse af teammedlemmer: Du kan indsætte brugere i teams ved at trække og slippe inde i appen ‘Brugere’, ved at tilføje teams på panelet brugerdetaljer eller ved at tilføje brugere på teamdetaljepanelet. Du kan også fjerne brugere fra teams på disse steder.
  • Brugere kan være i mere end et team. For eksempel kan nogen være i både “IT” -teamet og “Anden-niveau support” -teamet.
  • Sletning af teams: Sletning af et team sletter IKKE brugerne i teamet. I stedet vil det fjerne deres medlemskab i teamet. Hvis de ikke er i andre hold, vises de i “[no team] “gruppe.

Software to manage teams

 

Deling af projekter med teams

Du kan dele et projekt med et eller flere teams. Når du gør dette, bliver projektet tilgængeligt for gruppens medlemmer og vises for dem på deres projektliste.

  • Deltagelse med et team: Hvis et teams adgang til et projekt fjernes, fjernes teammedlemmernes adgang. Medmindre projektet selvfølgelig også skal deles med dem direkte eller via et andet team.
  • Oprettelse af projekter: Du kan dele et nyt projekt med teams, når du opretter det. Gør dette under ‘Del med brugere’ i pop -up’et til oprettelse af projekt. Der er også en mulighed for at invitere alle teams og individuelle brugere. (du kan ændre denne standard i Administration).
  • Du kan også dele projektet senere. Du kan tilføje eller fjerne teams til et projekt i projektets detaljepanel, fra teamdetaljepanelet, fra projektniveauvælgeren og et par andre steder. Vi vil virkelig gerne have, at du deler dine projekter 🙂

Share projects with teams

 

Sådan fungerer teamroller

Brugere har defineret roller i teams.

  • Hver bruger kan have en rolle på projektniveau i hvert team. De tilgængelige roller er Project Manager (PM), Project Lead (PL), Standard Member (SM) eller Restricted Member (RM). Tjek denne artikel for flere detaljer om, hvad de forskellige roller betyder.
  • En brugers rolle i et projekt afhænger af deres rolle i teamet. Hvis de er i flere teams, der deles med det projekt, får de det højeste adgangsniveau.
  • Teamroller lader dig oprette teams med de medlemmer, du ønsker, på det adgangsniveau, du ønsker. Når du derefter deler projekter med teamet, vil brugerne allerede have den korrekte rolle uden at skulle gøre noget ekstra.

project team roles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>