Opdateret video

Udskrift:

Onedesk giver dig mulighed for at konfigurere dine standardindstillinger. For eksempel kan du konfigurere din vares standardkonversationssynlighed. Så det er i øjeblikket indstillet på kunders svar. Så hvad dette betyder er, når vi går for at oprette en billet, eller når vi allerede har en eksisterende billet, og vi gerne vil oprette en ny samtaletråd, du kan gøre det ved at klikke på de tre prikker og klikke på se detaljer.

Hvis vi skulle gå for at oprette en ny samtale om dette element, vil du se, at standard er på kunders svar. Havde vi ændret det til interne beskeder. Standard vil nu være at ændre hver gang en ny samtaletråd oprettes til interne meddelelser, medmindre du ændrer den manuelt. På samme måde er det i projektets standard samtalesynlighed i øjeblikket indstillet på kundesvar. Du kan ændre det til interne meddelelser, men i det væsentlige, når vi går til projektpanelet på venstre side og åbner et projekt, placeres den samtale, du kan oprette, som standard på kundesvar eller omvendt, hvis du beslutter dig for at have det på interne meddelelser, så dine interne brugere kan være dem til at diskutere det specifikke projekt. I øjeblikket, når vi opretter en timeseddel som standard, placerer den den som ikke -fakturerbar for faktureringstypen.

Og du vil bemærke det, når vi opretter en timeseddel lige her ved at klikke på denne knap, og derefter klikker vi på timeseddel, faktureringstypen er som standard ikke fakturerbar. Så hvis vi ændrer dette til fakturerbart som standard, hver gang vi udfylder et timeseddel, ændres det til et fakturerbart timeark. Da timeseddelens standardstatus i øjeblikket er placeret på ikke godkendt endnu. Det betyder, at når vi går her ind i tidsskriftsapplikationen, vil du bemærke, at hvert timeseddel her i øjeblikket siger ikke godkendt, og for at godkende det, skal du klikke på handlingerne her og ændre det til den godkendte status. Men hvis du gerne vil have, at alle dine timesedler blot bliver godkendt automatisk, kan du ændre standardstatus til godkendt eller alternativt, hvis du vil godkende flere af dem på én gang, kan du faktisk vælge dem. Og du kan bare beslutte at køre en makro ved at klikke på de tre prikker her, klikke på se detaljer og derefter skifte dem til godkendt. Og så vil du bemærke på højre side, at de alle skiftede til at godkende. Og endelig inviterer denne standardindstilling alle brugere til projektoprettelse som standard, når vi opretter et projekt, siger det bare, at alle brugere vil blive tilføjet. Så hvis vi fjerner markeringen i dette felt lige her, sørger det for, at ikke alle brugere tilføjes, og du bliver nødt til at tilføje de brugere, du vil have, til det projekt manuelt.