Opdateret video 1
Opdateret video 2

Udskrift:

For at samarbejde med andre brugere eller endda kunder skal du dele dine projekter. Som du ved, indeholder projekter billetter og opgaver. For at dele disse projekter er der et par måder, men den nemmeste måde er bare at vælge projektet fra projektomfangsvælgeren og klikke på ikonet Del. Dette åbner en pop-up, som giver dig mulighed for at dele projektet med virksomhedens brugere, kunder eller eksterne brugere. Jeg vil gennemgå dem en ad gangen.

Når du deler med virksomhedens brugere, vælger du en bruger fra din eksisterende virksomhedsliste. Du vælger en rolle for dem, og du kan tilføje så mange, du vil. Du kan også tilføje flere projekter til at dele med dem på samme tid. Hvis du ikke kan se den ønskede bruger, kan du også tilføje en ny bruger her. Når du klikker på Del, tilføjes det projekt automatisk til brugerens projektliste, og de får adgang til det i den rolle, du angiver.

Når du tilføjer en kunde til et projekt, gør du noget lidt anderledes. Du tilføjer dybest set en liste over kunder til et projekt, som du har mulighed for at give adgang til på kundeportalen. Igen kan du vælge en kunde fra din liste, du kan tilføje en ny kunde, og du kan tilføje flere projekter, så du kan dele meget på én gang.

For eksterne brugere indtaster du deres e -mail -adresse her, og du vælger deres rolle. Igen kan du tilføje flere projekter. Når du klikker på Del her, modtager de en e -mail, der inviterer dem til at deltage i projektet. Men de vil ikke slutte sig til din organisation. Derfor er de en ekstern bruger. I stedet ender de med at oprette en egen konto, og de vil se dit delte projekt derinde.