Opdateret video

Udskrift:

Hvis jeg vil ændre detaljerne for et element, f.eks. En billetopgave eller et projekt, skal jeg bare klikke her på ‘se varedetaljer’ og ændre disse egenskaber. Men det kunne være en real time saver, hvis jeg kunne ændre mange af dem på én gang. Sådan gør du det.

Først multi-select, dem du gerne vil ændre. Klik på handlingsmenuen, rediger elementer. Nu vil du se en pop op, hvor du kan ændre flere ting på én gang. For eksempel vil jeg måske ændre procentdelen fuldført til 100% for dem alle. Jeg vil gerne ændre deres prioritet til tre stjerner, og jeg vil gerne sætte hele deres status som lukket. Jeg kan også flytte dem mellem projekter, ændre deres type, tilføje eller fjerne overdragere og så videre.

Nu kan jeg anvende denne makro, men før jeg gør det, tænker du, at du vil bruge den samme makro igen? I så fald kan du gemme det til genbrug næste gang. Klik på gem, og jeg kalder det ‘prioriter og afslut’. Den makro er nu gemt, og jeg kan bruge den næste gang. Lad os nu køre makroen.

Her får vi en slags succesmeddelelser for hver af ændringerne på hvert af de elementer, vi har valgt. Til sidst står der ‘opdatering færdig’. Du behøver ikke at se det. Det kører i baggrunden, hvis du lukker det tidligt. Når jeg nu lukker det, kan jeg se, at begge disse er markeret som 100% og begge ændret til tre stjerner, og deres status er blevet ændret til lukket.

Disse værktøjer er til at omfordele ting i løs vægt, flytte ting mellem projekter og sådan noget. Det er et virkelig praktisk værktøj, når du skal foretage masseopdateringer.

Lad os nu se, hvad der skete med den makro, vi skabte. Hvis du går under værktøjer, kan du se min nye makro ‘prioriter og afslut’ er der. Lad os sige, at jeg vil køre den samme makro på disse to emner her. Jeg klikker på værktøjer, prioriterer og afslutter. Det bekræfter, at jeg har to udvalgte elementer. Det viser mig alle de ændringer, jeg har foretaget før, så jeg kunne ændre det, hvis jeg har brug for det. Og så anvender jeg denne makro. Opdateringen er færdig, luk den, og som du kan se, er disse også blevet omprioriteret, lukket og markeret som 100%.

Så sådan kan du foretage masseopdateringer af varer i OneDesk og gemme dem som makroer til genbrug næste gang.