Opdateret video

Udskrift:

Det kan forekomme, at du får dubletter af den samme billet på din konto. Dette kan skyldes, at mere end én kunde indsender det samme problem eller anmoder om den samme funktion. Under disse omstændigheder vil du måske fusionere disse billetter. Sådan gør du.

Vælg først de billetter, du vil flette, og vælg ‘flere muligheder’ og ‘flet varer’ i handlingsmenuen.

Nu skal du beslutte, hvilke ændringer du vil foretage i de emner, der skal flettes. Du kan f.eks. Ændre status for “fuldførelse af livscyklusstatus”. Hvis du ikke vil foretage disse ændringer, kan du nulstille dem til uændrede. Du kan også oprette en samtale om de elementer, der skal flettes. Som standard sender vi en besked, der lader kunden vide, at varen er blevet fusioneret, men han vil fortsat modtage meddelelser. Du kan også linke de elementer, der skal flettes, til det element, der skal flettes til.

Vælg derefter det element, du vil flette ind. For eksempel vil jeg vælge at flette ind i denne her. Nu kan du vælge at kopiere vedhæftede filer eller ej, kopiere beskrivelser, flytte samtalerne eller oprette en ny samtale. I dette tilfælde vil vi sende en intern meddelelse, der fortæller alle brugere, der ser på det, at dette element blev fusioneret til et andet element.

En vigtig ting at bemærke er, at dine workflow -automatiseringer deaktiveres under denne fletning. Det betyder, at statusændringer her ikke sender yderligere meddelelser. Klik derefter på flet, bekræft, og din fletning er sket.

Dine valgte emner, der skal flettes, er blevet lukket, sat til 100%, og deres egenskaber er blevet kopieret, som du beskrev til det emne, der skal flettes til. Det inkluderer vedhæftede filer, inkluderer alle samtaler, du vil flytte, og vi har naturligvis lagt en ny samtale ud, der siger, at varer 1 og 10 blev lukket og fusioneret til denne billet. Så sådan fusionerer du billetter i OneDesk.