Udskrift:

Du kan dele billetter, opgaver og andre varer med dine kunder på tre måder: enten ved at dele et helt projekt, ved kun at dele de varer, de følger, eller en kombination af begge dele.

Du deler et projekt med en kunde eller kundeorganisation ved at tilføje dem som følgere. Dette giver dine kunder mulighed for at se og samarbejde om deres efterspurgte billetter eller opgaver i kundeprogrammet. Dette afhænger også af de indstillinger, du konfigurerede i din kunde -app.

For at konfigurere indstillingerne på dine kunde -apps skal du først klikke på Flere programmer, vælge ikonet Administration og derefter klikke på den portal, du vil konfigurere. Her kan du bestemme, hvad dine kunder kan se fra de projekter, du har delt med dem.

Du kan vælge, om de kun kan se deres anmodede varer, varer, der anmodes om af dem i deres organisation og mere. Du kan også bestemme, hvilke funktioner og egenskaber der skal vises på billetterne eller opgaverne, som dine kunder kan se. Du skal blot kontrollere og fjerne markeringen for at bestemme synligheden af disse funktioner og egenskaber.