Opdateret video

Udskrift:

OneDesk Messenger giver en grænseflade, så du kan kommunikere i realtid med dine kunder og dine holdkammerater. Du kan finde det ved at klikke på dette ikon her.

Der er også en kundevendt app, som du kan lægge på dit websted. Du kan se et eksempel her ved at åbne dette link. Der er en anden video, der forklarer det, men det giver en grænseflade, hvor dine kunder kan chatte med dig.

Lad os tale om Messenger -applikationen.

Først og fremmest kan du se, at den er opdelt i to sektioner. Der er en “fra kunde” sektion og “mine samtaler” sektionen. Afsnittet ‘fra kunder’ er kun tilgængeligt for de brugere i din organisation, som du har udpeget som ansvarlige for kundesupport. Andre brugere vil kun se ‘mine samtaler’. Afsnittet ‘mine samtaler’ indeholder de samtaler, du er interesseret i. Det er ting som billetter, du har oprettet, billetter, du er tildelt, billetter, du følger, eller bare samtaler, som du tidligere har været involveret i. Fra kunderne involverer naturligvis de samtaler, der omfatter kunder.

Lad os nu tale om de forskellige samtaler.

Åbne samtaler viser dig samtaler, der er markeret som åbne. Du kan se den status lige her. Jeg kan se denne samtale her er fra Sally C. Hun oprettede en ny samtale, og jeg kan svare hende. Jeg skriver bare mit svar her og sender det ud. Når jeg er færdig, kan jeg lukke samtalen lige her, og den flyttes til sektionen lukkede samtaler. Hvis hun ville svare mig, ville det automatisk blive genåbnet og vise sig igen i ‘åbne samtaler’. Fordi jeg lukkede min tidligere samtale, vælger jeg den næste, og mit ulæste mærke er forsvundet.

Lad os nu se på denne. Dette er en samtale indsendt i live chat. Derfor er den ikke knyttet til en billet eller noget, men hvis jeg vil linke til den, kan jeg bare klikke her og enten oprette en billet eller en opgave fra denne samtale, eller jeg kan linke den til en eksisterende. Jeg vil lave en billet. Når jeg gør det, tilføjes alle detaljer automatisk, men jeg kan ændre dem og derefter klikke på Opret billet. Der er oprettet en ny billet, og jeg kan se linket lige her. Hvis jeg vil se detaljerne for den billet, kan jeg bare klikke på denne menu og vise elementdetaljer. Det åbner billetoplysningspanelet.

På selve meddelelsen kan jeg se, at der er en anden menu. Dette giver mig mulighed for at vise kunde- eller brugeroplysninger og redigere eller slette meddelelsen. Jeg kan søge i mine samtaler lige her.

Her i bunden kan du se, at der er en skifte, der giver dig mulighed for at slå hele dit helpdesk online eller offline. Hvad dette gør er, når du er offline, og nogen besøger kunde -apps, vil de se, at du er offline. De vil stadig kunne bruge dem, men de forventer ikke et øjeblikkeligt svar. Når det er online, vises en anden besked. Du kan konfigurere disse meddelelser under administrationsmulighederne.