Opdateret video

Udskrift:

I OneDesk kan du føje dine brugere til teams. Dette er nyttigt, hvis du bare vil organisere dine brugere, men det er også nyttigt, så du hurtigt kan tilføje et helt team af brugere til et projekt eller tildele et team til et element. Sådan kan du administrere og sætte dine brugere i teams.

Klik på brugerikonet, og her ser du dine brugere grupperet i teams. Disse hold er repræsenteret med disse ikoner her, og de har et navn. Hvis du vil oprette et nyt team, skal du blot klikke på ’tilføj team’ og udfylde navnefeltet for teamet.

Som du kan se på min liste over brugere her, har jeg en bruger, der hedder “Susan User”, og hun er i to forskellige teams. Hun er i kundesupport og udvikling. Jeg har også mit team, der bare indeholder mig selv, og her under ‘intet team’ har jeg “John User”. Så ‘John User’ er ikke i noget hold, og jeg vil måske flytte ham ind i et team. Jeg kan gøre det bare ved at trække og slippe ham, og han bliver flyttet ind i det hold. Det[no user] tag vil ikke blive vist, hvis der ikke er brugere uden for teams.

Lad os nu se på brugeroplysningerne. Jeg dobbeltklikker på id’et og åbner detalje panelet. Her kan du se på min profil, at jeg kun er i mit team, men jeg kan tilføje mig selv til flere hold; så jeg kan klikke på tilføj, og jeg kan også føje mig selv til kundesupportteamet. Når jeg nu klikker på ‘luk’, vil du se, at jeg faktisk er i kundesupportteamet og i mit team.

Lad os nu se på, hvordan du kan bruge disse teams. Vælg en opgave her. Jeg åbner denne opgave. Jeg kunne måske have lyst til at tilføje følgere her, så jeg kan vælge hele udviklingsteamet, og du kan se, at teamet er tilføjet her. Lidt T repræsenterer et hold, og D er det første bogstav i navnet på holdet. Det betyder, at alle meddelelser, der går ud på denne særlige opgave, går til alle medlemmer af teamet.

Jeg kan også gøre det, når jeg tildeler. Så jeg kan tildele dette til kundesupportteamet, og du kan se, at ikonet for kundesupportteam blev tilføjet. Og når folk nu ser i en visning, der er filtreret efter “tildelt deres team”, ser de dette element her.

Når du opretter et projekt, kan du også dele med dine brugere ved at vælge et team. Så når jeg vælger kundesupportteamet til dette nye projekt og opretter projektet, er dette projekt blevet delt med det team. Jeg ser på detaljerne. Du kan se, at de allerede er tilføjet.