Udskrift:

I OneDesk findes visninger i panelet til venstre her, og de giver dig mulighed for at bestemme, hvordan du vil vise dine data i dette hovedområde her. Der er visninger for hver af de forskellige applikationer. Jeg viser dig visningerne for opgaveprogrammet, men det, jeg vil vise dig, gælder for alle de forskellige applikationer her, herunder billetter, timesedler, kunder, brugere, projekter og så videre.

Øverst i panelet Visninger ser du en liste over standardvisninger. Vi er i trævisningen lige nu, som du kan se ved dette ikon. Dette viser mit projekt og mine opgaver i deres hierarki. Hvis jeg ikke vil se hierarkiet, kan jeg klikke på den flade visning, og det vil fjerne mapper og projektstruktur. Jeg kan bruge Gantt -diagrammet til at vise mine projekter og opgaver på en tidslinje. Jeg kan bruge kortvisningen til at vise mine opgaver som kort på et statuskort, og jeg kan bruge en kalendervisning og et dashboard.

Jeg kan også skabe mine egne synspunkter. Disse vil blive gemt på listen her. Da du oprettede en konto, tilføjede vi nogle eksempler på visninger til dig. Du kan fortsætte og slette eller ændre disse visninger. For at oprette en ny visning skal du klikke på dette ikon her, vælge et af de layouts, jeg lige har vist dig, og vælge, hvordan du vil filtrere visningen. For eksempel kan jeg filtrere efter prioritet større end en stjerne og anvende det. Som du kan se, er min liste blevet opdateret i baggrunden. Jeg kan tilføje så mange filtre, som jeg gerne vil.

Jeg kan også vælge at gruppere visningen. I dette tilfælde, lad os også gruppere det efter prioritet. Jeg vil anvende det, og som du kan se i baggrunden, er mine opgaver blevet grupperet efter deres prioritet. Du kan også gruppere på så mange niveauer som du vil.

Nu kan jeg vælge at gemme visningen og derefter give den et navn. Hvis jeg markerer “del”, og når jeg klikker på “gem”, vil denne visning være på listen over alle de forskellige brugere i min organisation. Når de klikker på det, får de det samme setup, som jeg lige har oprettet. Hvis jeg vælger ikke at dele, vises det kun på min liste. Som administrator kan jeg skubbe visninger ud til alle de andre brugere i min organisation.