Opdateret video

Udskrift:

I OneDesk opretter og administrerer du dine brugere i brugerprogrammet, som findes ved at klikke på brugerikonet i venstre bjælke.

Dette viser en liste over dine brugere organiseret af deres teams. For at se detaljerne for en bruger skal du blot klikke på ikonet Handlinger ved siden af dem, klikke på Vis detaljer, og deres oplysninger vises i pop op -vinduet. Hvis du har en stor nok skærm, kan du forankre disse detaljer på siden.

Hvis du vil oprette brugere på din konto, skal du klikke på Tilføj, hvis du vil oprette nye> Bruger og udfyld formularen. Du kan tilføje så mange brugere, som du vil, og du skal udfylde fornavn, efternavn, e -mail for hver af disse brugere. Du skal også give dem en rolle, og du kan sætte dem i Team, hvis du vil.

Mens du opretter brugere, er det en god idé at dele nogle projekter med dem. Vælg de projekter, du vil dele med dem, og den rolle, du gerne vil have, at de skal have i dette projekt. Når du klikker på “Opret brugere”, vises brugerne her.

Du kan nemt trække og slippe brugere mellem teams.

Du kan også hente nye brugere ved at klikke på Værktøjer> Importér og hent en CSV -fil af dine brugere. Din CSV -fil kræver kolonner for e -mail, fornavn og efternavn. Når du har uploadet den fil, kan du tilknytte disse kolonner til disse egenskaber i OneDesk. Klik på Importer, og brugerne vises på din OneDesk -konto.

Bemærk venligst, at hvis du planlægger at importere nogle opgaver til OneDesk og gerne vil beholde rettighedshaverne kortlagt mellem disse opgaver og disse brugere, skal du først importere brugerne.

En anden måde at hente brugere på er at klikke på Tilføj> Bruger og for at tilføje dem fra dine kontakter. Her kan du tilføje dem fra din Google -konto, Microsoft -konto, Yahoo -konto eller en af de andre muligheder, som vi understøtter.

Hvis du vil deaktivere en bruger, skal du blot klikke på knappen Handlinger ud for brugeren og klikke på “Deaktiver”. Disse markeres som deaktiverede, og hvis du har mange deaktiverede brugere, vil du måske skjule dem for din visning ved at klikke på “Værktøjer” og fjerne markeringen i Vis deaktiverede brugere. De deaktiverede brugere skjules derefter for visningen.

En anden ting at bemærke er, at når du tilføjer brugere, tilføjes de også til projekter. For at indsnævre din liste over brugere til kun dem, der er medlemmer af projekter, skal du blot vælge omfangsvælgeren og derefter vælge det projekt, du gerne vil kontrollere, hvem der er medlem af. De brugere, der er medlem af dette projekt, vises i denne visning her. Med andre ord fungerer dette som et filter for at vise brugerne i et bestemt projekt. Hvis du går til niveauet Alle projekter, ser du alle brugerne på din konto.