Als u uw OneDesk-account wilt vergrendelen om te beperken wat uw gebruikers kunnen zien en doen in OneDesk, zijn er een paar dingen waarmee u rekening moet houden:

Projecten – De eenheid van delen

Het mechanisme om te voorkomen dat uw gebruikers specifieke gegevens in uw account zien, is eenvoudig. Als je niet wilt dat een gebruiker bepaalde taken of tickets ziet, deel het project dan niet met hem. Om deze reden sturen sommige OneDesk-configuraties nieuwe tickets naar een door hen aangewezen project en vangen alle inkomende tickets op voordat ze worden gesorteerd.

Elke gebruiker ziet alleen tickets of taken binnen een project als het project met hem wordt gedeeld. Om gegevenstoegang tussen gebruikers te differentiëren, is het daarom gewoon een kwestie van uw projecten met de juiste mensen te delen.

Als u een beheerder bent, ziet u ook geen projecten waar u geen lid van bent, maar kunt u deelnemen aan deze projecten zonder uitgenodigd te worden. Niet-beheerders kunnen alleen toegang krijgen door te worden uitgenodigd door de projectmanager van dat project.

Ook kunnen klanten toegang krijgen tot de inhoud van projecten. Stel hiervoor de juiste instellingen in op het klantenportaal en voeg de klant toe aan het project.

Machtigingen op organisatieniveau

Niet elke gebruiker hoeft dezelfde machtigingen in uw account te hebben. Dit zijn de toegangsrechten die u kunt beheren:
Toegang tot applicaties : Dit bepaalt welke applicaties zichtbaar zijn voor de gebruiker. De opties zijn:

  • Beheerder (alle applicaties) : Kan alles doen en toegang krijgen tot alle gegevens. U kunt meerdere beheerders hebben.
  • Alle-applicaties : Geen beheerder maar kan alle toepassingen zien
  • Alleen tickets aanvragen : Kan de tickets zien, maar geen takentoepassing.
  • Alleen de applicatie Taken : Kan de taken zien, maar geen tickets-applicatie.

Rollen op projectniveau

Zodra een project met een gebruiker is gedeeld, kunt u ook beperken wat ze binnen het project kunnen doen door hen een projectrol . Daar zijn ze:

  • Projectmanager (PM) – Ze hebben volledige toegang tot de projecten en kunnen gebruikers aan het project toevoegen (dwz het project delen)
  • Projectleider (PL) – Ze hebben volledige toegang, maar kunnen het project niet delen
  • Standaard lid (SM) – Ze kunnen alles bekijken, maar kunnen alleen die items wijzigen die door henzelf zijn gemaakt of aan hen zijn toegewezen.
  • Beperkt lid (RM) – Kan alles binnen het project bekijken, maar kan alleen reageren op items.

We raden u aan om het hoogste niveau van de rol toe te kennen waar u zich prettig bij voelt. Als dat niet het geval is, zullen uw beheerders tijd besteden aan het verlenen van verschillende machtigingen aan hun gebruikers in verschillende projecten wanneer gebruikers dingen tegenkomen die ze niet mogen doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>