Wanneer u nieuwe tickets krijgt, een klant een gesprek begint of een collega een opmerking aan een taak toevoegt, moet u mogelijk worden geïnformeerd. Afhankelijk van uw rol in het bedrijf kan het belangrijk zijn dat u direct op de hoogte wordt gesteld zodat de klant snel kan reageren.

Met OneDesk kunt u deze meldingen beheren, zodat u de gewenste meldingen ontvangt. Deze instellingen vind je in je gebruikersprofiel ( Gebruikers > Jij )

Heeft toestemming om gesprekken te zien:

“In alle projecten” of “Alleen in uw projecten”
Je beheerder wil misschien dat je toegang hebt tot alle gesprekken, ongeacht het project waarin ze zich bevinden. Dit kan zijn omdat u verantwoordelijk bent voor het beantwoorden van alle vragen van klanten, zelfs die met betrekking tot items in projecten die niet met u worden gedeeld.

Toon “Van klanten” in Messenger:

Als dit is aangevinkt, ziet u het gedeelte “VAN KLANTEN” in de messenger. Dit toont en verbergt eenvoudig deze sectie en is geen toegangscontrole of privilege. U wilt dit waarschijnlijk inschakelen als uw taak het beantwoorden van gesprekken van klanten omvat, en uitschakelen als dit niet het geval is.

Waarschuwingen en e-mails voor nieuwe berichten die niet binnen 1 minuut worden gezien

In dit gedeelte geeft u op welke berichten u belangrijk vindt. OneDesk brengt u op de hoogte van nieuwe berichten door een groene bubbel te tonen, een geluid te maken en het browsertabblad te laten knipperen (als u zich nog niet op dat tabblad bevindt). Je krijgt GEEN melding van je eigen berichten en je krijgt GEEN melding als je het bericht al binnen 1 minuut hebt gezien. Houd hier rekening mee bij het testen.

Van klanten:

Hier kies je 1 van de 3 opties om te bepalen over welke klantberichten je geïnformeerd wilt worden:
Alle berichten van klanten
Kies deze optie als je op de hoogte wilt worden gehouden van alle berichten en tickets van nieuwe klanten.
Alleen uit mijn gesprekken
Kies hiervoor als je alleen op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe klantberichten over gesprekken die je volgt. U wordt beschouwd als het volgen van een gesprek als u een volger bent van het item waaraan het is gekoppeld of als u in het verleden aan dit gesprek hebt deelgenomen.
Geen klantberichten
Kies dit als u geen meldingen wilt ontvangen van nieuwe klantberichten.

Van gebruikers en bot

Hier kun je meldingen over berichten van andere gebruikers en de bot in- of uitschakelen.
Gevolgde interne berichten
Hiermee kunt u een melding ontvangen wanneer er een nieuw bericht wordt geplaatst in een gesprek dat u volgt. Nogmaals, je wordt beschouwd als het volgen van een gesprek als je een volger bent van het item waaraan het is gekoppeld of als je in het verleden aan dit gesprek hebt deelgenomen. Het is zeer onwaarschijnlijk dat u dit wilt uitschakelen.
Gevolgde antwoorden aan klanten
Schakel dit uit als je niet op de hoogte wilt worden gehouden van de antwoorden van je teamgenoten op klanten. Dit vermindert de meldingen die u ontvangt als iemand anders voor een klant zorgt.

Ik hoop dat dit enkele van de kleine details van uw meldingsvoorkeuren verduidelijkt. Laat het ons weten als u vragen heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>