Vertaling:

Om met andere gebruikers of zelfs klanten samen te werken, moet u uw projecten delen. Zoals u weet, bevatten projecten tickets en taken. Er zijn een paar manieren om die projecten te delen, maar de gemakkelijkste manier is om het project te selecteren in de Project Scope-selector en op het pictogram Delen te klikken. Hierdoor wordt een pop-up geopend, waarmee u het project kunt delen met bedrijfsgebruikers, klanten of externe gebruikers. Ik zal ze een voor een doornemen.

Wanneer u deelt met gebruikers van het bedrijf, selecteert u een gebruiker uit uw bestaande bedrijvenlijst. Je kiest een rol voor hen en je kunt er zoveel toevoegen als je wilt. U kunt ook extra projecten toevoegen om tegelijkertijd met hen te delen. Als u de gewenste gebruiker niet ziet, kunt u hier ook een nieuwe gebruiker toevoegen. Wanneer u op Delen klikt, wordt dat project automatisch toegevoegd aan de projectenlijst van de gebruiker en hebben zij er toegang toe op de rol die u aanwijst.

Als je een klant aan een project toevoegt, doe je iets net even anders. U voegt in feite een lijst met klanten toe aan een project waartoe u toegang kunt verlenen op het klantenportaal. Nogmaals, u kunt een klant uit uw lijst kiezen, u kunt een nieuwe klant toevoegen en u kunt meerdere projecten toevoegen, zodat u veel tegelijk kunt delen.

Voor externe gebruikers vult u hier hun e-mailadres in en kiest u hun rol. U kunt weer meerdere projecten toevoegen. Als je op Deel hier klikt, ontvangen ze een e-mail waarin ze worden uitgenodigd om met je mee te doen aan het project. Maar ze zullen niet toetreden tot uw organisatie. Daarom zijn ze een externe gebruiker. In plaats daarvan maken ze uiteindelijk een eigen account aan en zien ze je gedeelde project daarin.