Vertaling:

In OneDesk kunt u uw gebruikers aan teams toevoegen. Dit is handig als u alleen uw gebruikers wilt organiseren, maar het is ook handig om snel een heel team gebruikers aan een project toe te voegen of een team aan een item toe te wijzen. Hier leest u hoe u uw gebruikers kunt beheren en in teams kunt plaatsen.

Klik op het gebruikerspictogram en hier ziet u uw gebruikers gegroepeerd in teams. Deze teams worden hier vertegenwoordigd door deze iconen en ze hebben een naam. Als u een nieuw team wilt maken, klikt u op ‘team toevoegen’ en vult u het naamveld voor het team in.

Zoals je kunt zien in mijn lijst met gebruikers hier, heb ik een gebruiker genaamd “Susan User” en zij zit in twee verschillende teams. Ze is in klantenondersteuning en ontwikkeling. Ik heb ook mijn team dat alleen mezelf bevat, en hier onder ‘geen team’ heb ik “John User”. Dus ‘John User’ zit niet in een team en ik wil hem misschien in een team plaatsen. Ik kan dat doen door hem gewoon te slepen en neer te zetten, en hij wordt in dat team geplaatst. De[no user] tag wordt niet weergegeven als er geen gebruikers buiten teams zijn.

Laten we nu eens kijken naar de gebruikersdetails. Ik dubbelklik op de ID en open het detailvenster. Hier kun je op mijn profiel zien dat ik alleen in mijn team zit, maar ik kan mezelf aan meerdere teams toevoegen; dus ik kan op toevoegen klikken en ik kan mezelf ook toevoegen aan het klantenserviceteam. Als ik nu op ‘sluiten’ klik, zie je dat ik daadwerkelijk in het klantenserviceteam en in mijn team zit.

Laten we nu eens kijken hoe u die teams kunt gebruiken. Kies hier een taak. Ik open deze taak. Ik zou hier misschien volgers kunnen toevoegen, zodat ik het hele ontwikkelingsteam kan kiezen, en je kunt zien dat het team hier is toegevoegd. Een kleine T staat voor een team en de D is de eerste letter van de naam van het team. Dit betekent dat alle meldingen voor deze specifieke taak naar alle leden van het team gaan.

Ik kan dat ook doen tijdens het toewijzen. Dus ik kan dit toewijzen aan het klantenserviceteam en je kunt zien dat het pictogram van het klantenserviceteam is toegevoegd. En als mensen nu in een weergave kijken die is gefilterd op “toegewezen aan hun team”, zien ze dit item hier.

Wanneer u een project maakt, kunt u dit ook met uw gebruikers delen door een team te selecteren. Dus toen ik het klantondersteuningsteam voor dit nieuwe project kies en het project creëer, is dit project met dat team gedeeld. Ik kijk naar de details. U kunt zien dat ze al zijn toegevoegd.