Vertaling:

Met Onedesk kunt u uw standaardinstellingen configureren. U kunt bijvoorbeeld de standaard gesprekszichtbaarheid van uw item configureren. Dus het is momenteel ingesteld op antwoorden van klanten. Dus wat dit betekent is dat wanneer we een ticket gaan maken of wanneer we al een bestaand ticket hebben, en we graag een nieuwe gespreksreeks willen maken, je kunt dat doen door op de drie stippen te klikken en op details bekijken te klikken.

Als we een nieuw gesprek over dit item zouden beginnen, zul je zien dat de standaard antwoorden van klanten zijn. Hadden we het veranderd in interne berichten. De standaardinstelling is nu om elke keer dat een nieuwe gespreksreeks wordt gemaakt naar interne berichten te wijzigen, tenzij u dit handmatig wijzigt. Evenzo is het in de standaard gesprekszichtbaarheid van het project momenteel ingesteld op antwoorden van klanten. U kunt het wijzigen in interne berichten, maar in wezen wanneer we naar het projectenpaneel aan de linkerkant gaan en een project openen, wordt het gesprek dat u kunt maken standaard op antwoorden van klanten geplaatst of vice versa als u besluit om dit te doen. het op interne berichten, zodat uw interne gebruikers degenen kunnen zijn die het specifieke project bespreken. Wanneer we momenteel standaard een urenstaat maken, wordt deze als niet-factureerbaar voor het factureringstype geplaatst.

En u zult merken dat wanneer we hier een urenstaat maken door op deze knop te klikken, dan klikken we op urenstaat, het factureringstype is standaard niet-factureerbaar. Dus als we dit standaard wijzigen in factureerbaar, verandert dit elke keer dat we een urenstaat invullen in een factureerbare urenstaat. Omdat de standaardstatus van de urenstaat momenteel op nog niet goedgekeurd staat. Dat betekent dat wanneer we hier naar de urenstaataanvraag gaan, u zult merken dat elke urenstaat hier momenteel niet goedgekeurd zegt en om deze goed te keuren, moet u hier op de acties klikken en deze wijzigen in de goedgekeurde status. Maar als u wilt dat al uw urenstaten gewoon automatisch worden goedgekeurd, kunt u de standaardstatus wijzigen in goedgekeurd of, als u meerdere tegelijk wilt goedkeuren, kunt u ze daadwerkelijk selecteren. En u kunt gewoon besluiten om een macro uit te voeren door hier op de drie stippen te klikken, op details bekijken te klikken en ze vervolgens naar goedgekeurd te schakelen. En dan zie je aan de rechterkant dat ze allemaal zijn overgeschakeld om goed te keuren. En tot slot nodigt deze standaardinstelling alle gebruikers uit bij het maken van een project, standaard, wanneer we een project maken, staat er alleen dat alle gebruikers worden toegevoegd. Dus als we dit vakje hier uitschakelen, zorgt het ervoor dat niet alle gebruikers worden toegevoegd en moet u de gewenste gebruikers handmatig aan dat project toevoegen.