Vertaling:

Je kunt tickets, taken en andere items op 3 manieren met je klanten delen: ofwel door een heel project te delen, door alleen de items te delen die ze volgen, of een combinatie van beide.

Je deelt een project met een klant of klantorganisatie door deze toe te voegen als volgers. Hierdoor kunnen uw klanten hun aangevraagde tickets of taken in de klantentoepassing bekijken en eraan samenwerken. Dit hangt ook af van de instellingen die je hebt geconfigureerd in je klantenapp.

Om de instellingen van uw klant-apps te configureren, klikt u eerst op Meer toepassingen, selecteert u het beheerpictogram en klikt u vervolgens op de portal die u wilt configureren. Hier kunt u bepalen wat uw klanten kunnen zien van de projecten die u met hen hebt gedeeld.

U kunt selecteren of ze alleen hun aangevraagde items, items die zijn aangevraagd door degenen in hun organisatie en meer kunnen zien. U kunt ook bepalen welke functies en eigenschappen worden weergegeven op de tickets of taken die uw klanten kunnen bekijken. Vink eenvoudig aan en verwijder het vinkje om de zichtbaarheid van deze functies en eigenschappen te bepalen.