Vertaling:

In OneDesk maakt en beheert u uw gebruikers in de gebruikersapplicatie, die u kunt vinden door op het gebruikerspictogram in de linkerbalk te klikken.

Hierdoor wordt een lijst met uw gebruikers weergegeven, georganiseerd door hun teams. Om de details van een gebruiker te zien, klikt u eenvoudig op het Acties-pictogram naast hen, klikt u op Details bekijken en hun details worden weergegeven in de pop-up. Als je een scherm hebt dat groot genoeg is, kun je die details aan de zijkant vastzetten.

Om gebruikers naar uw account te halen, klikt u op Toevoegen als u nieuwe wilt maken> Gebruiker en vul het formulier in. U kunt zoveel gebruikers toevoegen als u wilt en u moet voor elk van die gebruikers voornaam, achternaam en e-mail invullen. Je moet ze ook een rol geven en je kunt ze in Team plaatsen als je wilt.

Terwijl u gebruikers maakt, is het een goed idee om enkele projecten met hen te delen. Selecteer de projecten die u met hen wilt delen en de rol die u hen in dat project wilt hebben. Als u op “Gebruikers aanmaken” klikt, verschijnen de gebruikers hier.

U kunt gebruikers eenvoudig genoeg tussen teams slepen en neerzetten.

U kunt ook nieuwe gebruikers binnenhalen door op Extra te klikken> Importeer en breng een CSV-bestand van uw gebruikers naar binnen. Uw CSV-bestand vereist kolommen voor e-mail, voornaam en achternaam. Nadat u dat bestand heeft geüpload, kunt u die kolommen toewijzen aan die eigenschappen in OneDesk. Klik op Importeren en de gebruikers verschijnen in uw OneDesk-account.

Merk op dat als u van plan bent om bepaalde taken in OneDesk te importeren en u de toegewezen personen in kaart wilt houden tussen die taken en deze gebruikers, u de gebruikers eerst moet importeren.

Een andere manier om gebruikers binnen te halen, is door op Toevoegen te klikken> Gebruiker en om ze toe te voegen vanuit uw contacten. Hier kunt u ze toevoegen vanuit uw Google-account, Microsoft-account, Yahoo-account of een van de andere opties die we ondersteunen.

Als u een gebruiker wilt deactiveren, klikt u gewoon op de knop Acties naast de gebruiker en klikt u op “Deactiveren”. Deze worden gemarkeerd als gedeactiveerd en als u veel gedeactiveerde gebruikers heeft, wilt u ze misschien voor uw weergave verbergen door op “Extra” te klikken en de optie Gedeactiveerde gebruikers weergeven uit te schakelen. De gedeactiveerde gebruikers worden dan verborgen voor de weergave.

Een ander ding om op te merken is dat als u gebruikers toevoegt, ze ook aan projecten worden toegevoegd. Om uw lijst met gebruikers te beperken tot alleen degenen die lid zijn van projecten, selecteert u eenvoudig de scope-selector en kiest u vervolgens het project waarvan u wilt verifiëren wie er lid van is. De gebruikers die lid zijn van dat project, worden hier in deze weergave weergegeven. Met andere woorden, dit fungeert als een filter om de gebruikers in een bepaald project te tonen. Als je naar het niveau Alle projecten gaat, zie je alle gebruikers in je account.