Vertaling:

In OneDesk vindt u weergaven hier in het linkerdeelvenster en u kunt hier bepalen hoe u uw gegevens in dit hoofdgedeelte wilt weergeven. Er zijn weergaven voor elk van de verschillende toepassingen. Ik zal u de weergaven voor de taaktoepassing laten zien, maar wat ik u ga laten zien, is van toepassing op alle verschillende toepassingen hier, inclusief tickets, urenstaten, klanten, gebruikers, projecten, enzovoort.

Boven aan uw deelvenster Weergaven ziet u een lijst met standaardweergaven. We bevinden ons nu in de boomstructuur, zoals u kunt zien aan dit pictogram. Dit toont mijn project en taken in hun hiërarchie. Als ik de hiërarchie niet wil zien, kan ik op de platte weergave klikken en dan worden de mappen en de projectstructuur verwijderd. Ik kan het Gantt-diagram gebruiken om mijn projecten en taken op een tijdlijn te tonen. Ik kan de kaartweergave gebruiken om mijn taken als kaarten op een statusbord te tonen, en ik kan een kalenderweergave en een dashboard gebruiken.

Ik kan ook mijn eigen weergaven maken. Die worden hier in de lijst opgeslagen. Toen u een account aanmaakte, hebben we enkele voorbeeldweergaven voor u toegevoegd. U kunt doorgaan en deze weergaven verwijderen of wijzigen. Om een nieuwe weergave te maken, klik je hier op dit pictogram, selecteer je een van de lay-outs die ik je net heb laten zien en kies je hoe je de weergave wilt filteren. Ik kan bijvoorbeeld filteren op prioriteit groter dan één ster en dat toepassen. Zoals je kunt zien, is mijn lijst op de achtergrond bijgewerkt. Ik kan zoveel filters toevoegen als ik wil.

Ik kan er ook voor kiezen om de weergave te groeperen. Laten we het in dit geval ook op prioriteit groeperen. Ik zal dat toepassen, en zoals je op de achtergrond kunt zien, zijn mijn taken gegroepeerd op prioriteit. U kunt ook groeperen op zoveel niveaus als u wilt.

Nu kan ik ervoor kiezen om de weergave op te slaan en deze een naam te geven. Als ik ‘delen’ aanvink, en ik klik op ‘opslaan’, staat deze weergave in de lijst met alle verschillende gebruikers in mijn organisatie. Als ze erop klikken, krijgen ze dezelfde configuratie die ik zojuist heb gemaakt. Als ik ervoor kies om het niet te delen, wordt het alleen in mijn lijst weergegeven. Als beheerder kan ik weergaven naar alle andere gebruikers in mijn organisatie sturen.