Hva er lag og hvordan er de organisert?

Hvis du jobber i et team, tilbyr OneDesk en enkel måte å administrere og dele prosjekter på blant teammedlemmene. Mens du kan dele prosjekter med enkeltpersoner, er det ofte raskere og mer konsekvent å dele prosjektene dine ved hjelp av team.

I OneDesk kan du organisere brukerne dine i ‘Teams’. Å bruke team er en fin måte å administrere tilgang til prosjekter på, med minst mulig ledelsesomkostninger. Her er alt du trenger å vite om team i OneDesk.

 

Ledelse av team

Slik oppretter og administrerer du lag.

  • Opprette team: Du kan opprette team ved hjelp av ‘Legg til> Team ‘fra den øverste blå linjen.
  • Legge til teammedlemmer: Du kan plassere brukere i team ved å dra og slippe inne i “Brukere” -appen, ved å legge til team på brukerdetaljpanelet, eller ved å legge til brukere på teamdetaljpanelet. Du kan også fjerne brukere fra team på disse stedene.
  • Brukere kan være i mer enn ett team. For eksempel kan noen være i både “IT” -teamet og “Second-level Support” -teamet.
  • Slette lag: Hvis du sletter et team, slettes IKKE brukerne i teamet. I stedet vil det fjerne deres medlemskap i teamet. Hvis de ikke er i noen andre lag, vil de vises i “[no team] “gruppe.

Software to manage teams

 

Dele prosjekter med team

Du kan dele et prosjekt med ett eller flere team. Når du gjør dette, blir prosjektet tilgjengelig for medlemmene i teamet og vil vises for dem i deres prosjektliste.

  • Deler ikke med et team: Fjernelse av teamets tilgang til et prosjekt fjerner teammedlemmers tilgang. Med mindre selvfølgelig er prosjektet også å dele med dem direkte eller via et annet team.
  • Opprette prosjekter: Du kan dele et nytt prosjekt med team når du oppretter det. Gjør dette under ‘Del med brukere’ i popup-prosjektet for å opprette prosjekt. Det er også et alternativ å invitere alle lag og individuelle brukere. (du kan endre denne standarden i Administrasjon).
  • Du kan dele prosjektet senere også. Du kan legge til eller fjerne team til et prosjekt på prosjektets detaljpanel, fra teamdetaljpanelet, fra prosjektnivåvelgeren og noen få andre steder. Vi vil virkelig at du skal dele prosjektene dine 🙂

Share projects with teams

 

Hvordan teamroller fungerer

Brukerne har definerte roller i team.

  • Hver bruker kan ha en rolle på prosjektnivå i hvert team. De tilgjengelige rollene er Project Manager (PM), Project Lead (PL), Standard Member (SM) eller Restricted Member (RM). Sjekk ut denne artikkelen for mer detaljer om hva de forskjellige rollene betyr.
  • En brukers rolle i et prosjekt avhenger av deres rolle i teamet. Hvis de er i flere lag som deles med det prosjektet, vil de få det høyeste tilgangsnivået.
  • Med teamroller kan du opprette team med medlemmene du ønsker på tilgangsnivået du ønsker. Så når du deler prosjekter med teamet, vil brukerne allerede ha riktig rolle uten å måtte gjøre noe ekstra.

project team roles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>