Hvis du vil låse OneDesk-kontoen din for å begrense hva brukerne kan se og gjøre i OneDesk, er det noen ting du bør vurdere:

Prosjekter – Enhetsdelingen

Mekanismen for å forhindre at brukerne dine ser spesifikke data i kontoen din, er enkel. Hvis du ikke vil at en bruker skal se noen oppgaver eller billetter, så ikke del prosjektet med dem. Av denne grunn leder noen OneDesk-oppsett nye billetter til et prosjekt de har utpekt, fanger alle innkommende billetter før de blir triaged.

Hver bruker vil bare se billetter eller oppgaver i et prosjekt hvis prosjektet deles med dem. Derfor, for å skille datatilgang mellom brukere, er det ganske enkelt et spørsmål om å dele prosjektene dine med de riktige personene.

Hvis du er administrator, vil du heller ikke se prosjekter som du ikke er medlem av, men du kan bli med i disse prosjektene uten å bli invitert. Ikke-administratorer kan bare få tilgang ved å bli invitert av prosjektlederen for det prosjektet.

Kunder kan også få tilgang til innholdet i prosjektene. For å gjøre dette angir du riktige innstillinger på kundeportalen, og legger til kunden i prosjektet.

Tillatelser på organisasjonsnivå

Ikke alle brukere trenger å ha de samme tillatelsene i kontoen din. Her er tilgangsrettighetene du kan kontrollere:
Søknadstilgang : Dette styrer hvilke applikasjoner som vil være synlige for brukeren. Alternativene er:

  • Administrator (alle applikasjoner) : Kan gjøre alt og få tilgang til alle data. Du kan ha flere administratorer.
  • Alle applikasjoner : Ikke administrator, men kan se alle programmene
  • Kun billettsøknad : Kan se billettene, men ikke oppgaver.
  • Bare applikasjoner : Kan se oppgavene, men ikke billettapplikasjonen.

Roller på prosjektnivå

Når et prosjekt er delt med en bruker, kan du også begrense hva de kan gjøre i prosjektet ved å gi dem et prosjekt-rolle . Her er de:

  • Prosjektleder (PM) – De har full tilgang til prosjektene og kan legge til brukere i prosjektet (dvs. dele prosjektet)
  • Prosjektleder (PL) – De har full tilgang, men kan ikke dele prosjektet
  • Standard medlem (SM) – De kan se alt, men kan bare endre de elementene som er skapt av eller tilordnet seg selv.
  • Begrenset medlem (RM) – Kan se alt i prosjektet, men kan bare kommentere ting.

Vi anbefaler at du gir den høyeste rollen du er komfortabel med. Hvis ikke, vil administratorene bruke tid på å gi brukerne forskjellige tillatelser i forskjellige prosjekter når brukere møter ting de er forhindret fra å gjøre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>