Når du får nye billetter, en kunde starter en samtale, eller en medarbeider legger til en kommentar til en oppgave, må du kanskje bli informert. Avhengig av din rolle i selskapet kan det være viktig at du blir informert umiddelbart slik at kunden kan få raskt svar.

OneDesk lar deg kontrollere disse varslene slik at du mottar varslene du ønsker. Du finner disse innstillingene i brukerprofilen din (Brukere> Du)

Har tillatelse til å se samtaler:

“I alle prosjekter” eller “Bare i prosjektene dine”
Administratoren din vil kanskje at du skal få tilgang til alle samtaler uavhengig av prosjektet de er i. Dette kan være fordi du er ansvarlig for å svare på alle kundeforespørsler, selv de som er knyttet til varer i prosjekter som ikke deles med deg.

Vis “Fra kunder” i Messenger:

Når dette er merket vil du se “FRA KUNDER” -delen i messenger. Dette viser og skjuler ganske enkelt denne delen og er ikke en tilgangskontroll eller et privilegium. Du vil sannsynligvis ønske at dette er slått på hvis jobben din inkluderer å svare på samtaler fra kunder, og av hvis den ikke gjør det.

Varsler og e-postmeldinger for nye meldinger ikke sett innen 1 min

Denne delen er der du spesifiserer hvilke meldinger du bryr deg om. OneDesk varsler deg om nye meldinger ved å vise en grønn boble, lage en lyd og blinke i nettleserfanen (hvis du ikke allerede er i den kategorien). Du blir IKKE varslet om dine egne meldinger, og du vil IKKE bli varslet hvis du allerede har sett meldingen innen 1 minutt. Vær oppmerksom på dette når du tester.

Fra kunder:

Her velger du ett av de tre alternativene for å bestemme hvilke kundemeldinger du vil bli varslet om:
Alle kundemeldinger
Velg dette alternativet når du vil bli varslet om alle nye kundemeldinger og billetter.
Bare fra samtalene mine
Velg dette hvis du bare vil bli informert om nye kundemeldinger på samtaler du følger. Du blir vurdert å følge en samtale hvis du er tilhenger av varen den er knyttet til, eller hvis du tidligere har deltatt i denne samtalen.
Ingen kundemeldinger
Velg dette hvis du ikke vil bli varslet om nye kundemeldinger.

Fra brukere og bot

Her kan du slå på eller av varsler om meldinger fra andre brukere og boten.
Fulgte interne meldinger
Dette lar deg bli varslet når en ny melding blir laget i en samtale du følger. Igjen blir du vurdert å følge en samtale hvis du er tilhenger av varen den er knyttet til, eller hvis du tidligere har deltatt i denne samtalen. Det er svært lite sannsynlig at du vil ha dette slått av.
Følgte svar til kunder
Slå av dette hvis du ikke er interessert i å bli varslet om svarene lagkameratene dine gir til kundene. Dette vil redusere varslene du mottar hvis noen andre tar seg av en kunde.

Jeg håper dette avklarer noen av de små detaljene i varslingsinnstillingene dine. Gi oss beskjed hvis du har spørsmål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>