August -oppdateringen til OneDesk er ute og har noen nye spennende funksjoner du har bedt om. Dette innlegget dekker en av disse funksjonene: Sammenslåing av billetter.

Sammenslåing av billetter

Nå kan du velge en eller flere billetter (eller annen type vare) og slå dem sammen til en annen billett. Dette fungerer på følgende måte.

  1. Billettene som skal slås sammen kan lukkes, settes til 100%og kobles til at billetten slås sammen.
  2. Billetten som slås sammen kan oppdateres med: beskrivelser, vedlegg, eksisterende samtaler.
  3. Nye meldinger kan legges ut på elementene slik at forespørsler og brukere vet at billetten deres er slått sammen

For å bruke denne funksjonen, velger du en eller flere billetter, og velger “Slå sammen element (er)” fra handlingsmenyen.
merge items

Du vil da bli presentert med “Merge Items” -vinduet der du kan velge alternativene du vil bruke for sammenslåingen din.

merge item details

I Elementer som skal slås sammen delen, velger du endringene du vil bruke på de valgte billettene:

  • Den nye status-staten
  • Den nye %fullført
  • Enten du vil legge ut en samtale på billettene
  • Enten du vil knytte disse elementene til “elementet som slås sammen”

I Varen blir slått sammen -delen, velger du målelementet og endringene du vil gjøre i det.

  • Velg elementet
  • Enten du vil kopiere vedlegg og beskrivelser
  • Enten du vil flytte eksisterende samtaler til målelementet
  • Enten du vil legge ut en ny samtale om elementet.

Vær oppmerksom på at forespørsler og følgere alltid kopieres til målelementet (eller hva er poenget med sammenslåingen?).

Noen anbefalinger og kommentarer

  • Standardinnstillingene er gode. Jeg anbefaler at du prøver dem før du endrer dem.
  • OneDesk husker hvordan du sist slo sammen, så hvis du gjør endringer her, trenger du ikke å endre det hver gang.
  • Det publiserte “Kundesvaret” vil gå ut til kundene dine og gi dem beskjed om at billetten deres ble slått sammen.
  • Når du kobler billetten, vil den bli funnet under popup -vinduet “koblede elementer” på elementdetaljepanelet for både elementene som slås sammen og elementet som slås sammen.
  • Å kopiere vedlegg, beskrivelser og flytte samtaler er kanskje ikke en god beslutning for deg siden den nye sammenslåtte varen vil ha alle følgere av de originale billettene. Dette betyr at du kan avsløre utilsiktet informasjon for noen kunder (dette kan avhenge av kommunikasjonsinnstillingene dine).
  • Arbeidsflyt automatiseringer er deaktivert for denne sammenslåingen. Dette betyr at standard “oppdater kundene om statusendring” ikke vil gå ut, og dermed vil ikke kundene få to e -poster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>