Transkripsjon:

For å samarbeide med andre brukere, eller til og med kunder, må du dele prosjektene dine. Som du vet, inneholder prosjekter billetter og oppgaver. For å dele disse prosjektene er det noen måter, men den enkleste måten er bare å velge prosjektet fra Project Scope-velgeren og klikke på Del-ikonet. Dette åpner en popup som lar deg dele prosjektet med bedriftsbrukere, kunder eller eksterne brukere. Jeg går gjennom dem en om gangen.

Når du deler med bedriftsbrukere, velger du en bruker fra din eksisterende firmaliste. Du velger en rolle for dem, og du kan legge til så mange du vil. Du kan også legge til flere prosjekter for å dele med dem samtidig. Hvis du ikke ser brukeren du ønsker, kan du legge til en ny bruker her også. Når du klikker på Del, legges det prosjektet automatisk til brukerens prosjektliste, og de får tilgang til det i den rollen du utpeker.

Når du legger til en kunde i et prosjekt, gjør du noe litt annerledes. Du legger i utgangspunktet til en liste over kunder i et prosjekt som du har muligheten til å gi tilgang til på kundeportalen. Nok en gang kan du velge en kunde fra listen din, du kan legge til en ny kunde, og du kan legge til flere prosjekter slik at du kan dele mye på en gang.

For eksterne brukere skriver du inn e-postadressen deres her, og du velger deres rolle. Nok en gang kan du legge til flere prosjekter. Når du klikker på Del her, vil de motta en e-post der de blir invitert til å delta i prosjektet. Men de vil ikke bli med i organisasjonen din. Derfor er de en ekstern bruker. I stedet vil de ende opp med å opprette en egen konto, og de vil se det delte prosjektet ditt der inne.