Transkripsjon:

Onedesk lar deg konfigurere standardinnstillingene. For eksempel kan du konfigurere synligheten for samtalens standardversjon. Så det er for tiden satt på kundesvar. Så hva dette betyr er når vi skal lage en billett, eller når vi allerede har en eksisterende billett, og vi vil lage en ny samtaletråd, kan du gjøre det ved å klikke på de tre prikkene og klikke på vis detaljer.

Hvis vi skulle lage en ny samtale om dette elementet, vil du se at standard er kundesvar. Hadde vi endret det til interne meldinger. Standard vil da være å endre hver gang en ny samtaletråd opprettes til interne meldinger, med mindre du endrer den manuelt. På samme måte er det i prosjektets standard synlighet for samtaler satt til kundesvar. Du kan endre det til interne meldinger, men i det vesentlige når vi går til prosjektpanelet på venstre side og åpner et prosjekt, vil samtalen du kan opprette, bli plassert på kundesvar som standard eller omvendt hvis du bestemmer deg for å ha det på interne meldinger slik at dine interne brukere kan være de som diskuterer det spesifikke prosjektet. For øyeblikket, når vi oppretter et tidsark som standard, plasserer det det som ikke fakturerbart for faktureringstypen.

Og du vil legge merke til når vi oppretter et tidsark akkurat her ved å klikke på denne knappen, så klikker vi på tidsark, faktureringstypen er som standard ikke fakturerbar. Så hvis vi endrer dette til fakturerbar, vil det hver gang vi fyller ut et timeliste endre det til et fakturerbart tidsark. Siden tidslisten er standardstatus for øyeblikket ikke godkjent ennå. Det betyr at når vi går inn i timearkssøknaden, vil du legge merke til at hver timeseddel her for øyeblikket sier at den ikke er godkjent, og for å godkjenne den, må du klikke på handlingene her og endre den til godkjent status. Men hvis du vil at alle timearkene bare skal godkjennes automatisk, kan du endre standardstatusen til godkjent, eller alternativt, hvis du vil godkjenne flere av dem samtidig, kan du faktisk velge dem. Og du kan bare bestemme deg for å kjøre en makro ved å klikke på de tre punktene her, klikke på vis detaljer, og deretter bytte dem til godkjent. Og så vil du merke på høyre side at de alle byttet for å godkjenne. Og til slutt, denne standardinnstillingen inviterer alle brukere på prosjektoppretting, som standard, når vi oppretter et prosjekt, står det bare at alle brukere vil bli lagt til. Så hvis vi fjerner avmerkingen for denne boksen her, vil den sørge for at ikke alle brukere blir lagt til, og du må legge til brukerne du vil til det prosjektet manuelt.