Transkripsjon:

Hvis jeg vil endre detaljene til et element, for eksempel en billettoppgave eller et prosjekt, trenger jeg bare å klikke her på “vis elementdetaljer” og endre disse egenskapene. Men det kan være en tidsbesparelse hvis jeg kunne endre mange av dem samtidig. Slik gjør du det.

Først multivalg, de du vil endre. Klikk på handlingsmenyen, endre elementer. Nå ser du en popup der du kan endre flere ting på en gang. For eksempel vil jeg kanskje endre prosentandelen fullført til 100% for dem alle. Jeg vil endre prioriteten til tre stjerner, og jeg vil sette all status som lukket. Jeg kan også flytte dem mellom prosjekter, endre type, legge til eller fjerne personer og så videre.

Nå kan jeg bruke denne makroen, men før jeg gjør det, tror du kommer til å bruke den samme makroen igjen? I så fall kan du lagre den til gjenbruk neste gang. Klikk på lagre og jeg kaller det ‘prioritere og fullføre’. Den makroen er nå lagret, og jeg kan bruke den neste gang. La oss nå kjøre makroen.

Her får vi en slags suksessmeldinger for hver av endringene på hvert av elementene vi valgte. På slutten vil det si ‘oppdatering ferdig’. Du trenger ikke å se på det. Den kjører i bakgrunnen hvis du lukker den tidlig. Nå når jeg lukker den, kan jeg se at begge disse er merket som 100%, og begge er endret til tre stjerner, og statusen deres er endret til lukket.

Disse verktøyene er for å omfordele ting i bulk, flytte ting mellom prosjekter og slike ting. Det er et veldig nyttig verktøy når du trenger å gjøre masseoppdateringer.

La oss nå se hva som skjedde med makroen vi opprettet. Hvis du går under verktøy, kan du se min nye makro ‘prioritere og fullføre’ er der. La oss si at jeg vil kjøre den samme makroen på disse to elementene her. Jeg klikker på verktøy, prioriterer og avslutter. Det vil bekrefte at jeg har to utvalgte elementer. Det viser meg alle endringene jeg gjorde før, så jeg kunne endre det hvis jeg trenger det. Og så skal jeg bruke denne makroen. Oppdateringen er ferdig, lukk den, og som du kan se, har disse også blitt prioritert på nytt, lukket og merket som 100%.

Så det er slik du kan gjøre masseoppdateringer av varer i OneDesk og lagre dem som makroer for gjenbruk neste gang.