Transkripsjon:

I OneDesk finnes visninger på panelet til venstre her, og de lar deg bestemme hvordan du vil vise dataene dine i dette hovedområdet her. Det er visninger for hver av de forskjellige applikasjonene. Jeg viser deg visningene for oppgaveapplikasjonen, men det jeg skal vise deg gjelder for alle de forskjellige applikasjonene her, inkludert billetter, timelister, kunder, brukere, prosjekter og så videre.

Øverst i panelet Visninger ser du en liste over standardvisninger. Vi er i trevisningen akkurat nå, som du kan se ved dette ikonet. Dette viser prosjektet mitt og oppgavene i hierarkiet. Hvis jeg ikke vil se hierarkiet, kan jeg klikke på flatvisning, og det vil fjerne mappene og prosjektstrukturen. Jeg kan bruke Gantt -diagrammet til å vise prosjektene og oppgavene mine på en tidslinje. Jeg kan bruke kortvisningen til å vise oppgavene mine som kort på et statusbord, og jeg kan bruke en kalendervisning og et dashbord.

Jeg kan også lage mine egne synspunkter. De vil bli lagret i listen her. Da du opprettet en konto, la vi til noen eksempelvisninger for deg. Du kan fortsette og slette eller endre disse visningene. For å opprette en ny visning, klikk på dette ikonet her, velg en av oppsettene jeg nettopp viste deg, og velg hvordan du vil filtrere visningen. For eksempel kan jeg filtrere etter prioritet større enn én stjerne og bruke den. Som du kan se, har listen min blitt oppdatert i bakgrunnen. Jeg kan legge til så mange filtre jeg vil.

Jeg kan også velge å gruppere visningen. I dette tilfellet, la oss gruppere det også etter prioritet. Jeg bruker det, og som du kan se i bakgrunnen, har oppgavene mine blitt gruppert etter prioritet. Du kan også gruppere etter så mange nivåer du vil.

Nå kan jeg velge å lagre visningen, og deretter gi den et navn. Hvis jeg merker av for “del”, og når jeg klikker på “lagre”, vil denne visningen være i listen over alle de forskjellige brukerne i organisasjonen min. Når de klikker på den, får de samme oppsettet som jeg nettopp opprettet. Hvis jeg velger å ikke dele, vises det bare på listen min. Som administrator kan jeg skyve visninger til alle de andre brukerne i organisasjonen min.