Transkripsjon:

I OneDesk er det konseptet med visninger. Visningene vises på dette panelet til venstre. Inne i hvert program finner du et sett med visninger. For eksempel er jeg i oppgaveapplikasjonen og akkurat nå er jeg i trevisningen. Visningen jeg er i reflekteres i brødsmulene øverst, slik at du kan se at jeg er i “oppgaver”, jeg er på “alle prosjekter” -nivået og jeg er i “Tre” -visningen. På dette nivået har jeg seks oppgaver.

I visningspanelet ditt ser du et sett med det vi kaller systemvisninger. Dette er visninger som er i hver OneDesk-konto og som ikke kan slettes eller endres. Nedenfor finner du dine egne tilpassede visninger. Disse kan du opprette, slette og endre. Visninger er nyttige for å gjøre ting som å lage en liste over ting som er tildelt deg, ting etter prioritet, se oppgaver i rekkefølgen de ble opprettet, og så videre.

La meg gå gjennom systemvisningene, så viser jeg deg hvordan du lager dine egne synspunkter. Trevisningen øverst her viser alle oppgavene dine gruppert i hierarkiet, slik at du kan se porteføljer, prosjekter, oppgaver og mapper som alle vises i dette hierarkiet. Hvis du vil vise oppgavene dine uten hierarkiet, kan du velge flatvisning og det vil gjøre nettopp det. Det er også en Gantt-visning som lar deg se oppgavene dine på en tidslinje. Du kan dra og slippe for å planlegge og planlegge oppgavene dine her. Et statusbord viser oppgavene dine representert som kort, slik at du kan ta et kort og dra og slippe det fra en kolonne til den neste for å endre status. Vi har også en kalender som viser oppgavene dine i en standard månedlig kalender og en oversikt over dashbordet, som viser deg noen nyttige diagramstatistikker om oppgavene dine.

Nå kan du også lage dine egne synspunkter. Disse visningene som er oppført her nede, er tilpassede visninger. Vi har forhåndsopprettet dem for deg, men du kan slette dem hvis du ikke liker dem, endre dem eller legge til nye ved å lage dine egne. For å gjøre det, klikk på dette ikonet her. Du må velge et oppsett. Så for eksempel kunne jeg velge en flat visning, og som du kan se i bakgrunnen, blir oppgavelisten min oppdatert for å gjenspeile endringene jeg gjør her.

Det kan for eksempel være lurt å lage en kortvisning, eller at jeg kan lage et kalenderdashboard eller gantt-visning. Alle disse tingene kan legges til som egendefinerte visninger. For vårt eksempel skal jeg gjøre en trevisning, og det jeg vil gjøre er å bare vise oppgaver med høy prioritet. Så jeg skal velge prioritet er mer enn to stjerner. Du kan se at mitt syn er oppdatert, og jeg vil gruppere dette etter statusen til disse oppgavene. Så jeg skal fjerne den eksisterende grupperingen, og jeg skal legge til en gruppering etter status. Du kan se i bakgrunnen at det er oppdatert. La oss ta en titt på den visningen og se om det er det jeg liker.

Jeg kan lukke dette, og du vil kanskje legge merke til at jeg nå er i en ikke-lagret visning. Dette er fordi jeg har endret visningen. Hvis jeg liker det, kan jeg bare klikke lagre her og beholde det. Men hvis jeg ikke lagrer den og navigerer bort, vil den være borte. Her liker jeg ikke denne mappen. Jeg vil gjerne skjule det. Jeg kommer tilbake og redigerer ikke-lagret visning. Jeg skal fjerne merket for visningsmappene. Nå når jeg lukker den, kan jeg se at mappen faktisk er fjernet. Jeg liker denne visningen nå. Jeg vil gjerne bruke den i fremtiden, så jeg skal lagre den. Jeg kunne lagre det akkurat her, men jeg kunne også ha lagret det direkte fra bunnen av dette panelet. For å gjøre det, klikker du bare på lagre, og du blir bedt om å gi det et navn.

Jeg kan også bestemme meg for å dele dette synet. Dette er et privilegium som er begrenset til administratorer i organisasjonen din, og ved å gjøre dette lar du denne visningen vises i alle visningslistene til alle brukerne i organisasjonen din. Så administratorer kan plassere visninger i hele organisasjonen. Ikke-administratorer kan bare lage visninger som er private for seg selv. Jeg skal gjøre det og klikke lagre. Min visningsliste er oppdatert, og du kan se at den nye visningen har dukket opp her. Nå i fremtiden, hvis jeg navigerer bort, ny visning som beholdt, og når jeg går tilbake, bruker den samme visning som jeg nettopp opprettet.

En viktig ting å merke seg er at noen visninger filtrerer ut elementer. Dette er en slik visning, slik at du kan se at den er identifisert med denne lille filterkoden i brødsmulene øverst. Dette lar deg vite at du ser på en visning som ikke inneholder alt.

Den siste tingen jeg vil nevne her er at hver applikasjon har sitt eget sett med synspunkter. Så vi har forskjellige synspunkter i helpdesk enn det vi gjør i oppgavene eller i timelisten eller hva har du. Så du kan legge merke til at denne listen over bruksområder er forskjellig, og du vil sannsynligvis ha forskjellige visninger for å se på oppgavene dine enn du ville sett på tiden din på timelisten eller å se på billettene dine.

Det er alt. Hvis du har spørsmål om synspunkter, ikke nøl med å kontakte oss. Du kan alltid chatte med oss ved å klikke på boblen i nedre hjørne her. Takk.