Transkripsjon:

I OneDesk oppretter og administrerer du brukerne dine i applikasjonen Brukere, som du finner ved å klikke på brukerikonet i venstre linje.

Dette viser en liste over brukerne dine organisert av teamene deres. For å se detaljene til en bruker, klikker du bare på Handlinger-ikonet ved siden av dem, klikker på Vis detaljer og deres detaljer vises i popup-vinduet. Hvis du har en stor nok skjerm, kan du forankre detaljene på siden.

Hvis du vil opprette nye brukere, klikker du på Legg til for å få brukere inn i kontoen din> Bruker og fyll ut skjemaet. Du kan legge til så mange brukere du vil, og du må fylle ut Fornavn, Etternavn, E-post for hver av disse brukerne. Du bør også gi dem en rolle, og du kan sette dem i Team hvis du vil.

Mens du oppretter brukere, er det en god ide å dele noen prosjekter med dem. Velg prosjektene du vil dele med dem, og hvilken rolle du vil at de skal ha i det prosjektet. Når du klikker “Opprett brukere”, vises brukerne her.

Du kan dra og slippe brukere mellom lagene enkelt nok.

Du kan også hente inn nye brukere ved å klikke på Verktøy> Importer og hent inn en CSV-fil av brukerne dine. CSV-filen din krever kolonner for e-post, fornavn og etternavn. Når du har lastet opp filen, kan du tilordne disse kolonnene til disse egenskapene i OneDesk. Klikk på Importer, og brukerne vises i OneDesk-kontoen din.

Merk at hvis du planlegger å importere noen oppgaver til OneDesk og ønsker å holde tilordnerne kartlagt mellom disse oppgavene og disse brukerne, må du først importere brukerne.

En annen måte å hente inn brukere på er å klikke på Legg til> Bruker og for å legge dem til fra kontaktene dine. Her kan du legge dem til fra Google-kontoen, Microsoft-kontoen, Yahoo-kontoen eller et av de andre alternativene vi støtter.

Hvis du vil deaktivere en bruker, klikker du bare på Handlinger-knappen ved siden av brukeren og klikker “Deaktiver”. Disse vil bli markert som deaktivert, og hvis du har mange deaktiverte brukere, kan det være lurt å skjule dem fra visningen din ved å klikke på “Verktøy” og fjerne merket for Vis deaktiverte brukere. De deaktiverte brukerne blir deretter skjult fra visningen.

En annen ting å merke seg er at når du legger til brukere, blir de også lagt til i prosjekter. For å begrense listen over brukere til bare de som er medlemmer av prosjekter, velger du bare omfangsvelgeren og velger deretter prosjektet du vil bekrefte hvem som er medlem av. Brukerne som er medlem av prosjektet vil bli vist i denne visningen her. Dette fungerer med andre ord som et filter på å vise brukerne i et bestemt prosjekt. Hvis du går til Alle prosjekter-nivået, ser du alle brukerne i kontoen din.