Transkripsjon:

Du kan dele billetter, oppgaver og andre varer med kundene dine på tre måter: enten ved å dele et helt prosjekt, bare dele elementene de følger, eller en kombinasjon av begge deler.

Du deler et prosjekt med en kunde eller kundeorganisasjon ved å legge dem til som følgere. Dette gjør at kundene dine kan se og samarbeide om de forespurte billettene eller oppgavene i kundeapplikasjonen. Dette avhenger også av innstillingene du konfigurerte i kunde -appen din.

For å konfigurere innstillingene for kunde -appene dine, klikker du først på Flere programmer, velger Administrasjonsikonet og klikker deretter på portalen du vil konfigurere. Her kan du finne ut hva kundene dine kan se fra prosjektene du har delt med dem.

Du kan velge om de bare kan se de forespurte elementene, elementene de har bedt om i organisasjonen og mer. Du kan også bestemme hvilke funksjoner og egenskaper som vises på billettene eller oppgavene som kundene dine kan se. Bare sjekk og fjern merket for å finne synligheten til disse funksjonene og egenskapene.