Transkripsjon:

I OneDesk kan du legge til brukerne dine i team. Dette er nyttig hvis du bare vil organisere brukerne dine, men det er også nyttig å la deg raskt legge til et helt team av brukere i et prosjekt eller tilordne et team til et element. Slik kan du administrere og plassere brukerne i team.

Klikk på brukerikonet, og her ser du brukerne dine gruppert i team. Disse lagene er representert av disse ikonene her, og de har et navn. Hvis du ønsker å opprette et nytt team, klikker du bare på “legg til team” og fyller ut navnefeltet for teamet.

Som du kan se i listen over brukere her, har jeg en bruker som heter “Susan User”, og hun er i to forskjellige team. Hun er i kundesupport og utvikling. Jeg har også teamet mitt som bare inneholder meg selv, og her under ‘ingen team’ har jeg “John User”. Så ‘John User’ er ikke i noe lag, og jeg vil kanskje flytte ham til et team. Jeg kan gjøre det bare ved å dra og slippe ham, så blir han flyttet inn i teamet. De[no user] -koden vises ikke hvis det ikke er brukere utenfor lagene.

La oss nå ta en titt på brukerinformasjonen. Jeg dobbeltklikker ID-en og åpner detaljpanelet. Her kan du se på profilen min at jeg bare er i teamet mitt, men jeg kan legge meg til flere lag; slik at jeg kan klikke på Legg til, og jeg kan også legge meg til kundesupportteamet. Nå når jeg klikker ‘lukk’, vil du se at jeg faktisk er i kundesupportteamet og i teamet mitt.

La oss nå se på hvordan du kan bruke disse lagene. Velg en oppgave her. Jeg åpner denne oppgaven. Jeg vil kanskje legge til følgere her, så jeg kan velge hele utviklingsteamet, og du kan se teamet er lagt til her. Litt T representerer et lag og D er den første bokstaven i navnet på laget. Dette betyr at alle varsler som går ut på denne spesifikke oppgaven, kommer til alle medlemmene i teamet.

Jeg kan også gjøre det når jeg tildeler. Så jeg kan tildele dette til kundesupportteamet, og du kan se ikonet for kundesupportteamet ble lagt til. Og nå når folk ser i en visning som er filtrert av “tildelt teamet sitt”, vil de se dette elementet her.

Når du oppretter et prosjekt, kan du også dele med brukerne dine ved å velge et team. Så når jeg velger kundesupportteam for dette nye prosjektet, og oppretter prosjektet, har dette prosjektet blitt delt med det teamet. Jeg ser på detaljene. Du kan se at de allerede er lagt til.