Transkripsjon:

Det kan forekomme at du får duplikater av den samme billetten på kontoen din. Dette kan være fordi mer enn én kunde sender det samme problemet eller ber om den samme funksjonen. Under disse omstendighetene kan det være lurt å slå sammen disse billettene. Slik gjør du det.

Velg først billettene du vil slå sammen, og velg “flere alternativer” og “flett elementer” under handlingsmenyen.

Nå må du bestemme hvilke endringer du vil gjøre på elementene som skal slås sammen. For eksempel kan du endre ‘fullføringsstatus for livssyklusstatus’. Hvis du ikke vil gjøre disse endringene, kan du tilbakestille dem til uendret. Du kan også opprette en samtale om elementene som skal slås sammen. Som standard legger vi ut en melding som forteller kunden at varen er slått sammen, men han vil fortsette å motta varsler. Du kan også koble elementene som skal slås sammen til varen som slås sammen til.

Velg deretter hvilket element du vil slå sammen. For eksempel skal jeg velge å slå meg sammen i denne her. Nå kan du velge å kopiere vedlegg eller ikke, kopiere beskrivelser, flytte samtalene eller opprette en ny samtale. I dette tilfellet skal vi legge ut en intern melding som forteller alle brukere som ser på at dette elementet ble slått sammen til et annet element.

En viktig ting å merke seg er at automatiseringen av arbeidsflyten blir deaktivert under denne sammenslåingen. Dette betyr at statusendringer her ikke vil sende ut flere varsler. Klikk deretter flett, bekreft, og flettingen har skjedd.

De valgte elementene du vil slå sammen for å være stengt, satt til 100%, og egenskapene deres er kopiert som du beskrev til varen som blir slått sammen. Dette inkluderer vedlegg, inkluderer samtaler du vil flytte, og selvfølgelig la vi ut en ny samtale som sa at punkt 1 og 10 ble stengt og slått sammen til denne billetten. Så det er slik du slår sammen billetter i OneDesk.