Transkripsjon:

OneDesk Messenger gir deg et grensesnitt for å kommunisere i sanntid med kundene og lagkameratene. Du finner den ved å klikke på dette ikonet her.

Det er også en kundevendt app som du kan legge på nettstedet ditt. Du kan forhåndsvise det her ved å åpne denne lenken. Det er en annen video som forklarer det, men det gir et grensesnitt for kundene dine å chatte med deg.

La oss snakke om Messenger-applikasjonen.

Først og fremst kan du se at den er delt inn i to seksjoner. Det er en “fra kunde” -delen og “mine samtaler” -delen. Avsnittet “fra kunder” er bare tilgjengelig for de brukerne i organisasjonen du har utpekt som ansvarlig for kundesupport. Andre brukere vil bare se “samtalene mine”. Avsnittet ‘mine samtaler’ inneholder de samtalene du er interessert i. Det er ting som billetter du opprettet, billetter du er tildelt, billetter du følger eller bare samtaler du har vært involvert i tidligere. Fra kunder involverer selvfølgelig samtaler som inkluderer kunder.

La oss nå snakke om de forskjellige samtalene.

Åpne samtaler viser deg samtaler som er merket som åpne. Du kan se den statusen her. Jeg kan se denne samtalen her er fra Sally C. Hun opprettet en ny samtale, og jeg kan svare henne. Jeg skriver bare inn svaret her og sender det ut. Når jeg er ferdig, kan jeg lukke samtalen her, og den blir flyttet til delen for lukkede samtaler. Hvis hun skulle svare på meg, ville det automatisk bli åpnet igjen og dukke opp igjen i ‘åpne samtaler’. Fordi jeg avsluttet den forrige samtalen min, velger jeg den neste og det uleste merket mitt har forsvunnet.

La oss nå ta en titt på denne. Dette er en samtale lagt ut i live chat. Derfor er den ikke knyttet til en billett eller noe, men hvis jeg vil koble til den, kan jeg bare klikke her og enten opprette en billett eller en oppgave fra denne samtalen, eller jeg kan koble den til en eksisterende. Jeg skal lage en billett. Når jeg gjør det, blir detaljene lagt til automatisk, men jeg kan endre dem og deretter klikke på Opprett billett. En ny billett er opprettet, og jeg kan se lenken her. Hvis jeg vil se detaljene på den billetten, kan jeg bare klikke på denne menyen og vise elementdetaljer. Det åpner panelet for billettdetaljer.

På selve meldingen kan jeg se at det er en annen meny. Dette lar meg vise kunde- eller brukerdetaljer og redigere eller slette meldingen. Jeg kan søke i samtalene mine akkurat her.

Her nederst kan du se at det er en bryter som lar deg slå hele helpdesk online eller offline. Hva dette gjør er når du er frakoblet og noen besøker kundeappene, vil de se at du er frakoblet. De vil fremdeles kunne bruke dem, men de forventer ikke øyeblikkelig respons. Når den er online, vises en annen melding. Du kan konfigurere disse meldingene under administrasjonsalternativene.