Uppdaterad video

Transkript:

Onedesk låter dig konfigurera dina standardinställningar. Du kan till exempel konfigurera objektets standardkonversationssynlighet. Så det är för närvarande inställt på kundsvar. Så vad detta betyder är när vi går för att skapa en biljett eller när vi redan har en befintlig biljett, och vi skulle vilja skapa en ny konversationstråd, du kan göra det genom att klicka på de tre prickarna och klicka på visa detaljer.

Om vi skulle gå för att skapa en ny konversation om det här objektet, ser du att standard är på kundsvar. Hade vi ändrat det till interna meddelanden. Då är standard nu att ändra varje gång en ny konversationstråd skapas till interna meddelanden, såvida du inte ändrar den manuellt. På samma sätt, i projektets standardkonversationssynlighet, är det för närvarande inställt på kundsvar. Du kan ändra det till interna meddelanden, men i huvudsak när vi går till projektpanelen på vänster sida och öppnar ett projekt, läggs konversationen som du kan skapa på kundsvar som standard eller tvärtom om du bestämmer dig för att ha det på interna meddelanden så att dina interna användare kan diskutera det specifika projektet. När vi för närvarande skapar en tidrapport som standard, placeras den som icke -fakturerbar för faktureringstypen.

Och du kommer att märka när vi skapar en tidrapport här genom att klicka på den här knappen, sedan klickar vi på tidrapporten, faktureringstypen är som standard inte fakturerbar. Så om vi ändrar detta till fakturerbart, som standard, varje gång vi fyller i en tidrapport ändras den till en fakturerbar tidrapport. Eftersom tidrapportens standardstatus för närvarande är placerad på inte godkänt ännu. Det betyder att när vi går in här i tidrapportprogrammet kommer du att märka att varje tidrapport här för närvarande säger att det inte är godkänt och för att godkänna det, måste du klicka på åtgärderna här och ändra det till godkänd status. Men om du vill att alla dina tidrapporter bara ska godkännas automatiskt kan du ändra standardstatusen till godkänd eller alternativt, om du vill godkänna flera av dem samtidigt kan du faktiskt välja dem. Och du kan bara bestämma dig för att köra ett makro genom att klicka på de tre prickarna här, klicka på visa detaljer och sedan byta till godkänt. Och så märker du på höger sida att de alla bytte för att godkänna. Och slutligen bjuder denna standardinställning in alla användare på projektskapande, som standard, när vi skapar ett projekt säger det bara att alla användare kommer att läggas till. Så om vi avmarkerar den här rutan här kommer det att se till att inte alla användare kommer att läggas till och du måste lägga till de användare som du vill till det projektet manuellt.