Uppdaterad video

Transkript:

I OneDesk skapar och hanterar du dina användare i appen Användare, som du hittar genom att klicka på användarikonen i det vänstra fältet.

Detta visar en lista över dina användare organiserade av deras team. Om du vill visa detaljer om en användare klickar du bara på ikonen Åtgärder bredvid dem, klickar på Visa detaljer så visas deras information i popup -fönstret. Om du har en tillräckligt stor skärm kan du docka dessa detaljer på sidan.

För att få användare till ditt konto, klicka på Lägg till om du vill skapa nya> Användare och fyll i formuläret. Du kan lägga till så många användare som du vill och du måste fylla i förnamn, efternamn, e -post för var och en av dessa användare. Du bör också ge dem en roll och du kan lägga dem i Team om du vill.

Medan du skapar användare är det en bra idé att dela några projekt med dem. Välj de projekt du vill dela med dem och den roll du vill att de ska ha i det projektet. När du klickar på “Skapa användare” visas användarna här.

Du kan enkelt dra och släppa användare mellan lag.

Du kan också ta in nya användare genom att klicka på Verktyg> Importera och ta in en CSV -fil för dina användare. Din CSV -fil kräver kolumner för e -post, förnamn och efternamn. När du har laddat upp den filen kommer du att kunna mappa dessa kolumner till dessa egenskaper i OneDesk. Klicka på Importera så visas användarna i ditt OneDesk -konto.

Observera att om du planerar att importera vissa uppgifter till OneDesk och skulle vilja behålla mapparna mellan dessa uppgifter och dessa användare måste du först importera användarna.

Ett annat sätt att få in användare är att klicka på Lägg till> Användare och för att lägga till dem från dina kontakter. Här kan du lägga till dem från ditt Google -konto, Microsoft -konto, Yahoo -konto eller något av de andra alternativen som vi stöder.

Om du vill inaktivera en användare klickar du bara på knappen Åtgärd bredvid användaren och klickar på “Inaktivera”. Dessa kommer att markeras som inaktiverade och om du har många inaktiverade användare kanske du vill dölja dem från din vy genom att klicka på “Verktyg” och avmarkera Visa deaktiverade användare. De inaktiverade användarna döljs sedan från vyn.

En annan sak att notera är att när du lägger till användare kommer de också att läggas till i projekt. För att begränsa din lista med användare till endast de som är medlemmar i projekt väljer du helt enkelt omfångsväljaren och väljer sedan det projekt du vill verifiera vem som är medlem i. Användarna som är medlem i projektet visas i den här vyn här. Med andra ord fungerar detta som ett filter för att visa användarna i ett visst projekt. Om du går till Alla projekt -nivå ser du alla användare i ditt konto.