Uppdaterad video

Transkript:

I OneDesk kan du lägga till dina användare i team. Detta är användbart om du bara vill organisera dina användare, men det är också användbart för att snabbt kunna lägga till ett helt team av användare i ett projekt eller tilldela ett team till ett objekt. Så här kan du hantera och sätta dina användare i team.

Klicka på användarikonen och här ser du dina användare grupperade i team. Dessa lag representeras av dessa ikoner här och de har ett namn. Om du vill skapa ett nytt team klickar du bara på “lägg till team” och fyller i namnfältet för laget.

Som du kan se i min lista med användare här har jag en användare som heter “Susan User” och hon är i två olika team. Hon är i kundsupport och utveckling. Jag har också mitt team som bara innehåller mig själv, och här under “inget team” har jag “John User”. Så “John User” finns inte i något lag och jag kanske vill flytta honom till ett lag. Jag kan göra det bara genom att dra och släppa honom, så flyttas han in i det laget. De[no user] -taggen visas inte om det inte finns några användare utanför team.

Låt oss nu ta en titt på användardetaljerna. Jag dubbelklickar på ID och öppnar detaljpanelen. Här kan du se på min profil att jag bara är i mitt lag, men jag kan lägga till mig själv i flera lag; så jag kan klicka på lägg till och jag kan lägga till mig själv i kundsupportteamet också. Nu när jag klickar på “stäng” ser du att jag faktiskt är i kundsupportteamet och i mitt team.

Låt oss nu titta på hur du kan använda dessa lag. Välj en uppgift här. Jag öppnar den här uppgiften. Jag kanske skulle vilja lägga till följare här, så jag kan välja hela utvecklingsteamet, och du kan se att laget läggs till här. Lite T representerar ett lag och D är den första bokstaven i namnet på laget. Detta innebär att alla aviseringar som går ut på just den här uppgiften kommer att gå till alla medlemmar i teamet.

Jag kan också göra det när jag tilldelar. Så jag kan tilldela detta till kundsupportteamet och du kan se att ikonen för kundsupportteam har lagts till. Och nu när människor tittar i en vy som filtreras efter “tilldelat sitt team”, kommer de att se det här objektet här.

När du skapar ett projekt kan du också dela med dina användare genom att välja ett team. Så när jag väljer kundsupportteamet för det här nya projektet och skapar projektet har detta projekt delats med det teamet. Jag tittar på detaljerna. Du kan se att de redan har lagts till.